bruisende zaken

Weer volledig ontspannen?

Weer volledig ontspannen?

01-08-2020

Dat wil jij toch ook! Dat kan bijvoorbeeld met de onderstaande massages.

Hot stone massage Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting. De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

Oliemassage Traditionele Thaise Oliemassage wordt vaak ook aromatherapie genoemd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van essentiële oliën. Ook hier volgt men de energiebanen. De massage wordt door veel mensen als zeer ontspannen ervaren.Tijdens de massage draagt u uw eigen ondergoed of door ons beschikbaar gesteld ondergoed voor eenmalig gebruik. De massage vindt plaats op een originele Thaise massagetafel, afgescheiden door gordijnen. De massage kan naar wens worden uitgevoerd met een 2 handen of 4 handen techniek. Voorafgaand aan de oliemassage dient u een warme douche te nemen om de poriën te openen.
 

Haverdijk 6, Prinsenbeek | 076-750 2325 info@thaithala.nl | www.thaithala.nl Tip Spaar met een klantenkaart voor € 20 korting op een massage naar keuze.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).