bruisende zaken

Op natuurlijke wijze

Op natuurlijke wijze

01-09-2020

Gelegen in de gezelligste straat van Breda vind je Brocks Homeopathie. Hét adres voor homeopathische en kruidengeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen.

Persoonlijk advies op maat

Wat is het verhaal achter Brocks Homeopathie? “Mijn vader is dit bedrijf in 1978 begonnen. Zelf was ik werkzaam als receptioniste, tot ik dat werk steeds minder interessant vond. Op voorstel van mijn vader heb ik een dagje meegelopen in zijn zaak en daarna ben ik eigenlijk nooit meer vertrokken. Ik had mijn plekje gevonden en ben meteen mijn diploma’s gaan halen.” Waarvoor kunnen mensen bij Brocks Homeopathie terecht? “Voor een heleboel: van geneeskrachtige kruiden (mengsels) tot huidverzorgingsproducten en van diverse theesoorten tot specerijen. Wat veel mensen niet weten, is dat wij ook zo’n vijftig verschillende keukenkruiden verkopen en natuurlijk homeopathische en fytotherapeutische geneesmiddelen en vitamines van verschillende topmerken, zoals Orthica, Solgar, NOW, Lamberts, AOV, Vitals, New Care, Metagenics, Trenker, Bonusan, HEEL, A.Vogel, VSM, CHI, Jacob Hooy, Alka Vitae, Weleda, Zarqa, Cattier etc

Het aanbod is dus zeer uitgebreid en veelzijdig.” Richten jullie je op een specifieke doelgroep? “Nee, iedereen kan hier binnenlopen, jong en oud. Ouders met jonge kinderen kiezen vaak eerst voor homeopathische middelen voor hun kids, aangezien die geen bijwerkingen hebben.” Waarin onderscheiden jullie je van de rest? “Behalve door ons ruime assortiment zeker ook door het goede advies dat elke klant hier mag verwachten. Iedereen die hier werkt, is gediplomeerd drogist en kan dus een passend advies op maat geven. Het liefst gaan we altijd even het gesprek aan met de klant om zo samen vast te stellen welke oplossing het best bij hem of haar past. Persoonlijke aandacht staat dus voorop.”

Ginnekenweg 28 Breda 076-5219313 Eigenaar: Sanne Brocks www.brockshomeopathie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).