bruisende zaken

Van wens tot realisatie

Van wens tot realisatie

01-09-2020

De altijd betrokken Mitchell Lotterjouk studeerde al op 16-jarige leeftijd af aan een internationale school. Hierna maakte hij snel kennis met de glas industrie. Tegenwoordig heeft hij dan ook de nodige kennis om succesvol een eigen bedrijf te runnen in deze branche. Zodoende is hij nu trotse eigenaar van Glass Inside in Ulvenhout.

Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

 

Specialist in glas

Dit bedrijf is jouw specialist in interieurglas, zakelijk én particulier! “Wij maken gewoon alle mooie dingen van glas, behalve glazen en vazen”, vertelt Mitchell lachend. Denk hierbij aan maatwerk glas voor woon- en werkomgeving. Je kan het haast zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Daarbij kunnen ze je ook voorzien van materialen om de glazen te bevestigen. En er is meer..

Klantgericht

Kwalitatief goed glas leveren is één, maar daarbij vinden Mitchell en zijn team het ook heel belangrijk om de klant goed te helpen.

Daarom is er altijd een specialist aanwezig die met de klant meedenkt in de mogelijkheden. De producten worden nauwkeurig ingemeten om ze vervolgens op maat te produceren en te bevestigen. Daarbij is het bedrijf erg flexibel in de service naar de klant en zullen ze altijd nakomen wat er wordt beloofd. De medewerkers van Glass Inside zijn pas tevreden als dat klant dit ook is.

“Wij maken glas als geen ander” Zelfs buiten de openingstijden is het mogelijk om bij Mitchell en zijn team op afspraak langs te komen. Neem een kijkje in de vernieuwde showroom en kom er samen met een specialist achter wat past bij jouw wensen.

Bij Glass Inside heerst een Brabantse mentaliteit, waarbij de koffie altijd klaar staat voor jou!

 

Maak een afspraak en ontdek alle mogelijkheden zelf!

Eigenaar: Mitchell Lotterjouk | Tolweg 9, Ulvenhout | info@westbrabant.glassinside.nl | 076-5640280 | www.glassinside.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).