column

Voel je fit, gezond  en energiek!’

Voel je fit, gezond en energiek!’

01-11-2020

Wil je graag kilo’s kwijt, wil je je gewoon fitter en vitaler voelen of ben je niet tevreden over je figuur? Dan ben je bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn aan het juiste adres.

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn werken we met verschillende programma’s op het gebied van gezondheid. Je kunt bij ons om diverse (gezondheids)redenen terecht om te sporten in onze infrarood warmtecabines, af te slanken met ons voedingsprogramma PowerSlim, blokkades van lymfen door te meten en lymfedrainage te laten doen of voor de cryolipolyse-behandeling (vet-bevriezing). Wij begrijpen dat er veel methodes en mogelijkheden op de markt zijn, maar wat werkt er nu precies voor jou? Tijdens een gratis intakegesprek bespreken we samen de mogelijkheden en kijken wij wat het beste bij je past. Daarnaast is onze studio er voor mannen en vrouwen, van jong tot oud! Sporten in een warmtecabine Een warmtecabine heeft een temperatuur van 37 graden. De infraroodstralen waardoor de cabine wordt verwarmd, dringen door tot diep onder je huid en je spierweefsel. Hierdoor komt je doorbloeding beter op gang en wordt je afbraak van vetreserves sneller geactiveerd. Door twee keer per week 30 minuten te sporten in de infrarood warmtecabine, bereik je sneller resultaat bij het afvallen. Ook zorgt het voor sneller centimeterverlies. Het sporten in een warmtecabine is een goede aanvulling op een gezonde levensstijl en heeft als voordeel dat de oefeningen voornamelijk liggend worden uitgevoerd. Op deze manier worden je rug en gewrichten ontlast en vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures. Deze manier van sporten kan dus ook verlichting geven van reumatische en gewrichtsklachten. Je kunt heel doelgericht trainen, daarom houden we rekening met leeftijd, eventuele blessures en conditie.

Laat jezelf stralen! Bij eigenaresse Mirella staat persoonlijke en professionele begeleiding centraal. Wij vinden het ook belangrijk dat je je bij ons snel thuis voelt. Door onze ervaring en expertise ondersteunen wij al 10 jaar onze klanten naar een vitaal, gezond en slank lichaam.

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past: bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie