bruisende zaken

Jaak van Wijck heeft het!

Jaak van Wijck heeft het!

01-01-2021

“Een traditionele ijzerwaren- en gereedschapswinkel”, zo omschrijft eigenaar Jorg Huizinga zijn Jaak van Wijck. “Waar je ook naar op zoek bent op het gebied van ijzerwaren en gereedschap, de kans is zeer groot dat wij het hebben!” Een veelgehoorde uitspraak is dan ook: als ze het bij Van Wijck niet hebben, dan bestaat het niet…

Welkom in de wonderlijke wereld van Jaak van Wijck

Het verhaal van Jaak van Wijck begint in 1938 toen de opa van Jorg het familiebedrijf oprichtte. “We mogen onszelf dan ook echt een gevestigde naam in de regio noemen. En we doen er alles aan om die naam hoog te houden. Niet alleen door het zeer uitgebreide assortiment, maar zeker ook door onze vakkennis waardoor we onze klanten optimaal kunnen adviseren. De klant staat bij ons altijd voorop en we doen er dan ook alles aan om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.”

IJzerwaren, gereedschap en meer…

Of je nu komt voor één schroefje – bij Jaak van Wijck is alles ook per stuk te koop – of voor al het materiaal en gereedschap voor een grote klus, elke klant wordt op dezelfde klantvriendelijke manier geholpen door het deskundige team van deze speciaalzaak. “En zo hoort het ook!” Behalve voor gereedschap en ijzerwaren ben je bij Jaak van Wijck trouwens ook aan het juiste adres voor sloten en cilinders en ze beschikken over een speciale houtafdeling, inclusief zagerij. “Waar de gemiddelde bouwmarkt ophoudt, gaan wij nog net even een paar stappen verder”, vertelt Jorg trots. “Niet alleen qua assortiment, maar zeker ook qua service en dat is waarom klanten ons elke keer weer weten te vinden als ze ergens naar op zoek zijn. Mocht het onverhoopt een keer voorkomen dat we iets toch niet op voorraad hebben, dan gaan wij voor de klant op zoek en zorgen voor een snelle levering. Kom dus gewoon eens langs, we staan voor je klaar!”

Eigenaar: Jorg Huizinga | Ginnekenweg 146, Breda | 076-5216373 | www.jaakvanwijck.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie