Adverteren werkt!

bruisende zaken

Betaalbare scooters en e-bikes  voor iedereen

Betaalbare scooters en e-bikes voor iedereen

01-05-2021

Evert van de Scheur was jarenlang vrachtwagenchauffeur. Hij had geen enkele ambitie om een eigen bedrijf te beginnen, maar het lot besliste anders. De toenmalige eigenaar van Scooter Plezier vroeg hem regelmatig of hij de zaak over wilde nemen en uiteindelijk ging hij overstag. In december 2014 was de overname een feit. Sindsdien bestiert hij de zaak samen met zijn vrouw Anita, daarbij bijgestaan door twee werkplaatsmedewerkers.

Scooter Plezier verkoopt betaalbare scooters van bekende merken als AGM, Vespa, Berini en BTC. Andere merken zijn te leveren op bestelling. “Houd je het simpel, dan kan dat. Maar als je hem helemaal aangekleed wilt hebben met alles erop en eraan, dan kan dat natuurlijk ook”, vertelt Anita. Er is tevens een beperkt assortiment tweedehands scooters. Daarnaast vind je bij Scooter Plezier e-bikes van Kymco en Puch. “Zowel e-bikes als scooters zijn momenteel populair. Ze worden niet alleen gebruikt voor woon-werkverkeer, mensen vinden het in deze tijd gewoon fijn om er lekker op uit te gaan.”

Alle tijd en aandacht

“De keuze is reuze dus we helpen mensen graag op weg met een stuk advies. Op afspraak kunnen ze terecht in onze winkel, dan nemen we daar alle tijd voor. Uiteindelijk moet je toch zelf voelen en proeven welke scooter of e-bike het beste bij je past. Het is geen kleine uitgave, dus je moet zeker weten dat je de juiste keuze maakt.”

Nieuw: watersport

Uiteraard kun je bij Scooter Plezier ook terecht voor onderhoud en reparatie. “Goede service staat voorop. Tegen betaling halen we de scooter bij je thuis op. Sta je onderweg met pech? Bel ons dan, dan komen we je helpen.” Sinds kort biedt de zaak ook buitenboord- motoren en kleine bootjes te koop aan. “We hopen dat de mensen ons daar steeds beter voor weten te vinden.”

‘Goede service staat voorop’

Spinveld 13 A3, Breda | 076-5810415 | scooter-plezier@outlook.com | www.scooterplezierbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).