column

FIT buiten sporten!

FIT buiten sporten!

01-10-2022

BOTS zorgt met zijn team sportinstructeurs ervoor dat elke sportles even gezellig en uitdagend is. Tijdens jouw sportles word je begeleid om jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken BOTS Bootcamp & Obstacles is er om te zorgen dat jouw doelstelling werkelijkheid wordt.

Reserveer jouw gratis proefles op onze website

De circuittraining

Geeft je net iets meer. Tijdens een circuittraining blijf je op dezelfde locatie en doe je verschillende oefeningen. Je krijgt meer spierkracht, uithoudingsvermogen en verliest vetmassa in 1 workout. Vaak gaat dit samen met een spelvorm. Tijdens deze workout ga je geen kilometers hardlopen zoals bij een bootcamp, maar wissel je steeds oefeningen met elkaar af waardoor je op eigen niveau een maximaal resultaat kunt behalen.

BBB-Core-HIIT

Buik Billen en Benen… dat zijn de voornaamste spieren die aan bod komen in deze dinsdagavond-workout. BBB geeft je spierkracht die zorgt dat je strak en fit in je vel zit. Het is belangrijk om elke oefening op de juiste manier uit te voeren.

Alle proeflessen zijn gratis en vrijblijvend.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Strijpenseweg 3, Prinsenbeek www.botsbootcamp.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie