Bruisende Zaken

Voorzie jouw woning van goede verlichting

Voorzie jouw woning van goede verlichting

22-12-2022

Verlichting is belangrijk in de woning. Echter zijn veel lampen al snel te fel of te donker. Je krijgt hierdoor niet altijd de juiste sfeer in de woning. Hier kun je echter wel verandering in brengen, door voor extra apparaten en mogelijkheden te kijken. Een van de opties die je dan hebt, is het plaatsen van een dimmer. Met dit apparaat kun je de felheid van het licht eenvoudig aanpassen, waardoor je er geen hinder meer van ondervindt. Maar welke mogelijkheden heb je allemaal? En hoe maak je het voor jezelf nog eenvoudiger om het licht te regelen? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij direct een goede keuze kunt maken voor jouw woning.

De juiste felheid voor iedere situatie 

Een dimmer is een apparaat dat je tussen de verlichting zet, waardoor je de felheid van de lampen kunt regelen. Hiervoor is vaak een draaiknop beschikbaar, waardoor je lamp aanpast aan de situatie. Het kan er dus ook voor zorgen dat je meer sfeer krijgt in de woning. Door voor een lagere felheid te kiezen, krijgt de ruimte een gewenste uitstraling en voelt het knusser aan. Als je werkzaamheden uit moet voeren, kun je de felheid juist weer omhoog brengen. Zo heb je te allen tijde goed zicht op wat je doet en hoeft de verlichting jou geen hinder meer te geven tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden. 

 

Ga voor slimme verlichting in de woning 

Als je van nog meer gemakken voorzien wilt zijn, kun je er ook voor kiezen om smart verlichting en bijbehorende dimmers te plaatsen. Bij Friends of Hue kun je verschillende apparaten terugvinden die jou hierbij kunnen helpen. Niet alleen pas je hier eenvoudig de verlichting op de situatie aan, ook kun je alles vanaf een afstand besturen. Je hebt hiermee namelijk ook de mogelijkheid om met jouw smartphone verschillende instellingen te plaatsen. Je hoeft niet meer op te staan en naar het verlichtingspunt te lopen, maar kunt op jouw plek blijven zitten en de app openen voor de verlichting. Daarbij kun je zelfs de verlichting in andere ruimtes regelen. 

 

Meer mogelijkheden met Hue 

Met Friends of Hue heb je ook de mogelijkheden om andere apparaten aan elkaar te koppelen. Deze vind je daarom ook terug in de app, zodat je de instellingen hiervoor ook kunt plaatsen. Tegelijkertijd geniet je ook van een energiebesparing. Jij weet precies welke apparaten veel verbruiken, waardoor je deze opnieuw in kunt stellen. Als je vergeet om de verlichting uit te doen als je de deur uit stapt, hoef je ook niet meer terug naar binnen. Jij hebt hierdoor voldoende gemakken en zorgt ervoor dat je nergens meer omkijken naar hebt. Jouw verlichting kan jou alleen nog maar voordelen opleveren en helpen bij het wooncomfort in de woning. 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie