column

 Traumaverwerking

Traumaverwerking

01-03-2023

EMDR-therapie (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een therapie die helpt bij traumaverwerking. Een trauma kan lastig zijn om te verwerken, maar EMDR is een inmiddels bewezen methode.

Na een schokkende gebeurtenis kun je vastlopen in de verwerking van dat trauma. Je merkt dat je je anders gedraagt anders reageert of dat je anders denkt.

Bij EMDR denken we terug aan die gebeurtenis en halen we deze levendig terug naar boven in combinatie met een afleidende stimulus. Zo leer je het trauma te verwerken en een plekje te geven.

Je hoeft niet rond te blijven lopen met klachten. Laat mij je helpen. Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870.

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 info@limattivo.nl | www.limattivo-inhetbrein.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie