bruisende zaken

Voor meer zelfvertrouwen en rust

Voor meer zelfvertrouwen en rust

01-08-2023

“Ik gun jou een leven vol vrijheid, vertrouwen en voldoening, waarin je je bewust bent dat jij de meest belangrijke persoon bent in jouw leven”

Hoe hoog ligt bij jou de lat?

Je stelt hoge eisen aan jezelf en je voelt de druk om het goed te doen. Voor je partner, voor je collega’s, voor je kinderen en voor jezelf. Jouw hoofd staat altijd aan. Je wil graag rust, maar je gedachten staan net als jij nooit stil. Je raakt overprikkeld, krijgt stress en allerlei fysieke klachten die uiteindelijk kunnen leiden tot een burn-out. Ergens weet je dat je te veel vraagt van jezelf, maar ‘nee’ zeggen en voor jezelf kiezen blijft lastig.

s dit voor jou herkenbaar?

Kom dan nu in actie! Neem contact op voor intakegesprek met By Corlinda. In dit gesprek wordt besproken wat voor jou de beste behandeling is. Het resultaat van de behandeling is dat je meer rust voelt en meer zelfvertrouwen krijgt. Kortom: je leert vrijer te leven.

Door de flexibele manier van werken zijn er By Corlinda geen wachtlijsten. Je kunt direct terecht.

Wil je meer informatie?

Ga naar bycorlinda.nl of neem direct contact via 06-15090747

By Corlinda coaching • Kolkstraat 13, Sprundel • 06-15090747 • info@bycorlinda.nlwww.bycorlinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).