bruisende zaken

Het hele jaar door een topper in belastingzaken!

Het hele jaar door een topper in belastingzaken!

01-09-2023

Na jaren te hebben gewerkt bij o.a. verschillende overheidsinstellingen (zoals Belastingdienst en gemeenten) en non-profitorganisaties besloot Aart Blokland in 1988 onder de naam Afortuna een eigen administratie- en belastingadviesbureau te beginnen. Dankzij zijn brede expertise beperkt hij zich allang niet meer tot administratieve en fiscale dienstverlening, ook voor zaken als mediation, conflictbemiddeling, en budgetcoaching kun je bij hem terecht.

Deskundig, betrouwbaar en betrokken

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Afortuna aankloppen. “Het eerste gesprek is altijd gratis”, vertelt Aart. “Goed luisteren vind ik daarbij heel belangrijk. Wat wil je precies, waar heb je behoefte aan? Ben ik vanuit mijn deskundigheid niet in staat om daarop aan te sluiten, dan zeg ik dat ook eerlijk en verwijs ik je door. Gaan we een samenwerking aan? Dan spreken we af wat ik exact voor je ga doen. Ik werk met een vast tarief per jaar en daar doe ik alles voor. Betaal je bijvoorbeeld voor de aangifte inkomstenbelasting en heb je tussendoor vragen, dan kun je me gewoon bellen voor advies zonder dat de teller gaat lopen.”

Aanverwante diensten

de loop der jaren is Aart zich ook bezig gaan houden met mediation en conflictbemiddeling. “Daarbij kun je denken aan het ontbinden van een huwelijk of samenlevingsovereenkomst, maar ook aan bemiddeling bij arbeidsconflicten.” Aan budgetcoaching blijkt eveneens behoefte te zijn. “Daarbij help ik mensen die geen inzicht meer hebben in hun financiële situatie, tot een werkbare oplossing te komen.”

Veel voldoening

Aart is inmiddels 78 jaar, maar denkt nog lang niet aan stoppen. “Ik vind het veel te leuk, niet alleen het vakmatige maar ook de contacten met mensen. Het geeft voldoening om bijvoorbeeld startende zzp-ers te ondersteunen bij het opzetten van hun administratie of iets te kunnen betekenen voor mensen door de administratieve afwikkeling te verzorgen bij een overlijden. Zolang ik het lichamelijk aan kan, blijf ik dit doen!”

Tip:

Aart bracht in 2021 het boek Liefde maar met verdriet uit. Het is o.a. verkrijgbaar via www.bol.com en bij diverse boekhandels in Breda.

Afortuna | Johanna van Polanentoren 6, Breda info@afortuna.nl | 06-54377645 | www.afortuna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).