bruisende zaken

De steun bij ieder afscheid

De steun bij ieder afscheid

31-10-2018

Monuta Patricia van Vliet bestaat inmiddels vier jaar. In die tijd hebben Patricia van Vliet en haar collega Yvonne Jorissen al heel veel mensen bijgestaan rond het overlijden van een dierbare. Patricia en Yvonne zijn twee jonge vrouwen die midden in het leven staan. Mensen die bij Monuta Patricia van Vliet aankloppen worden niet betiteld als ‘klanten’ maar gezien als familie: “Wij staan hen bij in een tijd die in het teken staat van afscheid nemen. Samen creëren we een dierbare herinnering.”

“Een bijzonder afscheid, bereid u voor. Bespreek uw uitvaartwensen met uw dierbaren of maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak met ons”

Van klassieke uitvaarten tot het vervullen van speciale uitvaartwensen. Bij Monuta Patricia van Vliet denken ze altijd mee: “Van een bijzondere locatie tot een compleet thema passend bij de wensen van de overledene en de nabestaanden: wij doen er alles aan om die wensen te vertalen naar de daadwerkelijke uitvaart. Wij dragen bij aan de beleving van zo’n dag, zodat nabestaanden de toekomst met een goed gevoel tegemoet kunnen streden. De herinneringen aan de overledene èn de dag van het afscheid zijn heel belangrijk voor de rouwverwerking.” Als Patricia bij mensen langs gaat, neemt ze indien gewenst troosthond Ruby mee: “Dat is een Labradoodle; zij is een erg sociaal dier. Die zorgt voor een stukje afleiding, bijvoorbeeld als er kinderen aanwezig zijn. Wij vinden het belangrijk om op een laagdrempelige manier te werk te gaan, juist ook met en voor kinderen.” Voor uitvaarten is het belangrijk dat de nabestaanden op de hoogte zijn van de wensen van de overledene. Patricia: “Het is van groot belang om die bij leven al bespreekbaar te maken, zodat de nabestaanden minder zwaar belast worden met het maken van keuzes. Wij zijn graag bereid om dat soort gesprekken te begeleiden.”

“afscheid nemen doen we samen. Zorgvuldig, zorgzaam en met oog voor detail”

Dries 13, Prinsenbeek | pvanvliet@monuta.nl | www.monutavanvliet.nl | www.facebook.com/monutapatriciavanvliet

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie