bruisende zaken

Welkom bij Jumbo, maak kennis met ons Kassa-team.

Welkom bij Jumbo, maak kennis met ons Kassa-team.

31-10-2018

De komende edities gaan we u kennis laten maken met onze verschillende teams die er dagelijks alles aan doen om u het boodschappen doen zo prettig mogelijk te maken.

We gaan elke dag voor 100% tevredenheid

Met deze keer... het Kassateam Bij de kassa’s hechten we heel veel waarde aan klantvriendelijkheid. We maken graag een praatje met onze klanten en beantwoorden met plezier hun vragen. Tegelijkertijd gaan we zorgvuldig met de producten om en werken we heel precies. Ook letten we op een goede doorstroming. We zorgen dat de rij bij de kassa zo kort mogelijk is en de klant zo snel mogelijk aan de beurt is. Bij de afdeling 'Kassa' worden onze service en producten vertaald in geld

We gaan hier verantwoordelijk mee om. Voor onszelf en voor de klant

Daarom is de afdeling 'Kassa' belangrijk Bij de kassa willen we dat de klant zich welkom voelt en gewaardeerd wordt. Dat de klant de gezellige marktsfeer en goede service ervaart. Daar doen we hard ons best voor; vanaf het moment dat de klant de winkel binnenkomt, tot de klant de deur uitgaat. Een van de laatste indrukken die de klant meekrijgt, wordt opgedaan bij de afdeling 'Kassa'. De medewerkers van de afdeling 'Kassa' zijn voor de klant vaak een ‘vast’ gezicht in de winkel. Zij kunnen dan ook het verschil maken of de klant zich belangrijk voelt, de winkel verlaat met een prettig gevoel en het allerbelangrijkste: de volgende keer weer terugkomt! Gewoon samen de beste willen zijn De afdeling 'Kassa' is het bewijs dat zelfstandigheid en samenwerken echt samen kunnen gaan. Terwijl je alleen achter de kassa zit, kun je altijd rekenen op je collega’s. Als het heel druk is, opent je collega, eventueel van een andere afdeling, een extra kassa en na sluitingstijd zorgen jullie er samen voor dat alles klaar is voor de dag van morgen. Extra leuk is dat het team heel divers is: je werkt samen met medewerkers die een vaste baan bij ons hebben én met scholieren die hun werk combineren met hun studie

Tot snel bij Jumbo Miegielsen Prinsenbeek Toine Kleemans

Jumbo Miegielsen Prinsenbeek | Markt 14, Prinsenbeek | 076-5438160 | www.jumbo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie