Column

De tattooshop waar jij je thuis voelt

De tattooshop waar jij je thuis voelt

31-10-2018

Wat maakt Long Bridge Tattoo anders dan andere tattooshop? Nou de inrichting bijvoorbeeld. Je waant je niet direct in een tattooshop door de sfeer. De kleine studio voelt huiselijk aan. Ik hoop dan ook dat mensen zich hier thuis voelen, want dat is de bedoeling.

Als mensen me vragen wat mijn beroep is en ze horen dan dat ik tatoeëer, dan zijn ze meestal verbaasd. Ik zie er nu eenmaal niet uit als de gemiddelde tattoo-artist. En dat hoeft ook helemaal niet volgens mij, zolang mijn werk maar voor zich spreekt. De gemiddelde tattooshop en hun medewerkers kunnen best intimiderend overkomen, en aangezien het soort bezoekers de afgelopen jaren enorm veranderd is, vind ik het hoog tijd om daar in mee te veranderen, de drempelvrees weg te nemen

Vandaar dus dat ik heb gekozen voor kleinschalig (ik werk alleen) met aandacht en tijd voor de klant en geen pottenkijkers tenzij ze zelf introducees meebrengen natuurlijk. Uiteraard lever ik goed werk maar tegen een betaalbare prijs. Lekker transparant, gewoon tarieven op de website, geen geheimzinnigheid. Mensen moeten gewoon weten waar ze aan toe zijn

Wil je een afspraak maken? Vanaf maandag 26 november is er weer wekelijks elke maandagavond inloop voor het maken van afspraken of het inwinnen van informatie. Geïnteresseerden kunnen dan zonder afspraak binnenlopen tussen 18.30 en 21.00 uur. Tot die tijd zit de agenda even op slot.

Bianca Jansen Waldhoornlaan 77, Etten-Leur 06-16010262 longbridgetattoo@ziggo.nl www.longbridgetattoo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie