Column

Stijlvolle en stoere outfits

Stijlvolle en stoere outfits

31-10-2018

Op zoek naar een mooie outfit? Loop dan zeker eens binnen bij Stijlvol Stoer aan de Groenstraat in Prinsenbeek. Man, vrouw, jong en oud slaagt hier gegarandeerd voor een trendy, nieuwe look.

Op zoek naar de juiste outfit? Kom dan eens langs!

Onderneemster in hart en nieren “Het ondernemersvak is mij niet nieuw”, vertelt eigenaresse Patricia van Gils. “Ik run al jaren een winkel in speelgoed en woonaccessoires, een zaak die ik heb overgenomen van mijn moeder. Mijn droom was echter om daarnaast ook zelf nog een zaak van nul af aan op te bouwen. Vandaar dat ik een half jaar geleden tegenover mijn andere zaak de deuren opende van Stijlvol Stoer. Samen met mijn team hoop ik er een succes van te maken. En waarom dan een modezaak? Elke vrouw houdt toch van mode?!” Merken De naam zegt het eigenlijk al: bij Stijlvol Stoer verkoopt Patricia stijlvolle en stoere outfits voor zowel dames als heren. “Toen ik begon heb ik heel bewust gezocht naar goede merken in het middensegment die je niet overal in Prinsenbeek tegenkomt. Voor de dames zijn dat bijvoorbeeld Geisha, Soyaconcept en Zoso en voor de heren A Fish named Fred en No Excess. Daarnaast verkoop ik ook accessoires van merken als Knit Factory en Chabobags. Een aanbod dat ik steeds verder uitbreid met merken die binnen mijn winkel passen. Zo start ik deze maand ook met de verkoop van accessoires van iXXXi en komen er in het voorjaar weer een aantal nieuwe modemerken bij.” Eerlijk advies “Waarom je in mijn winkel moet komen shoppen? Omdat ik eigenlijk voor iedereen wel wat wils te bieden heb en sta voor kwaliteit, een goede service en een eerlijk advies. Mensen moeten zich goed voelen in de outfit die ze kopen, daarom dringen we ook nooit iets op. Integendeel zelfs. Iedereen moet zich hier welkom voelen en ook gewoon op zijn of haar gemak heerlijk rond kunnen snuffelen. Loop dus gewoon eens binnen en zie zelf wat wij allemaal te bieden hebben.”

Stijlvol Stoer | Groenstraat 14 Prinsenbeek | 06-48423000 | www.stijlvol-stoer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie