bruisende zaken

Personal trainer van de maand

Personal trainer van de maand

01-12-2018

Met deze keer personal trainer en voedingsadviseur Michel Snijders.

Ik heb een passie voor klassiek bodybuilding. Het is een sport die ontzettend veel discipline kost. Ik heb mezelf weten te kwalificeren voor de Nederlandse kampioenschappen in 2019. Buiten de studie-uurtjes op school en thuis heb ik dus ook veel ervaring in de praktijk opgedaan. Deze ervaring heeft mijn kennis vanuit topsport-perspectief flink uitgebreid. Ik ben zelf een gedisciplineerde sporter die het leuk vind om zijn kennis met anderen te delen. Ik ben oprecht en open. Oprechtheid is wat de samenwerking tussen jou en mij een succes gaat maken. Voeding is en zal altijd een onmisbare en zeer belangrijke factor zijn. Of je nu een paar kilo wilt afvallen, aankomen of spiermassa op wilt bouwen. Naast dat ik jou een juist eetpatroon aanleer, kan ik jou ook helpen op het gebied van trainen. Welk doel je ook hebt, zolang jij 100% inzet geeft, kan ik je helpen je doelen te bereiken.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAKSPECIALITEITEN - Voedingsadvies - Krachttraining - Hypertrofie training (voor maximale spier- toename)

ACHTERGROND - AALO fitness trainer level 1 - AALO voedingsdeskundige level 1 + level 2

CONTACT 076 - 200 50 80 prinsenbeek@snapfitness.nl @snapfitnessprinsenbeek @snapfitnessprinsenbeek

WWW.SNAPFITNESS.NL/PRINSENBEEK

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie