bruisende zaken

Samen met Zlim®  slank, vitaal en mooi

Samen met Zlim® slank, vitaal en mooi

01-12-2018

De aanleiding is vaak om af te slanken, maar bij Zlim® bereik je veel meer dan enkel een slanker lichaam. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is waar we aan werken. Werken aan je gezondheid en aan je zelfvertrouwen. De Zlim® methode is gebaseerd op verstandig en gezond eten in combinatie met doelgericht bewegen en ozontherapie. Er goed uit willen zien is tenslotte van alle leeftijden. Met Zlim® voel je je fitter, vitaler en mooier! Zlim® werkt!

Wist je dat? De diëtiste in de meeste gevallen ook nog (grotendeels) gedeclareerd kan worden in de zorgverzekering.

“De keuze voor Zlim Breda heb ik gemaakt vanwege het totaalpakket.” Ervaring Mieke (70): De persoonlijke begeleiding, het kleinschalige, oefeningen speciaal afgestemd op mijn lichamelijke problemen en voedingsadvies van een ervaren deskundige. Mijn eetpatroon werd aangepast, maar wel zo dat ik het goed kan volhouden. Elke 10 keer krijg ik nieuwe oefeningen en ik ben heel blij met de centimeters die ik op deze manier verlies. De begeleiding is super. De dames leggen de oefeningen goed uit, kijken hoe je ze uitvoert en corrigeren dan daar waar nodig. Ook hebben ze belangstelling voor je privésituatie. Juist deze sfeer heeft mij goed gedaan de laatste 4 maanden. Ik heb mijn doel nog niet bereikt, maar ik voel me veel fitter en energieker. En het mooiste is, ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen. Groetjes, Mieke. Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding met een programma op jouw lijf geschreven. Zodat je zeker weet dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn. We coachen en motiveren je. Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt. En wat er in je leven gebeurt. Fijn is dat je traint in speciale warmtecabines. Zo kun je als je wilt al binnen 45 minuten fit en ontspannen buiten staan. Maar blijven mag zolang onze ruime openingstijden het toe laten. Tot gauw.

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda | 076 - 530 93 88 | breda@zlim.nl | www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).