column

VVV BREDA TIPS Betoverend Breda

VVV BREDA TIPS Betoverend Breda

01-12-2018

TIP: Tijdens Betoverend Breda kun je dagelijks (behalve 25 december) aansluiten bij wandelingen o.l.v. een VVV-gids. Afwisselend wordt een Historische Kilometer of Kasteelwandeling gelopen.

Breda wordt magisch deze winter! Van 14 december t/m 6 januari staat de stad in het teken van Betoverend Breda. Feeërieke verlichting, een schaatsbaan met pannenkoekenherberg en een elf meter hoge betoverde kerstboom op de Grote Markt, kerstmarkten en nog veel meer.Als rode draad door Betoverend Breda loopt het sprookje van Careltje, een mysterieus jongetje dat al honderden jaren onder de Grote Markt woont. Hij weet alles van Breda en laat geregeld van zich horen! Nooit was er in Breda in de kerstperiode zoveel te doen. Meer weten? Begin december valt in Groot Breda het magazine met highlights, achtergrondinfo en kidskatern in de brieven-bus. Ook af te halen bij de VVV. Het complete programma vanaf 1 december op www.betoverendbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie