column

VVV BREDA TIPS WhatsAppend Breda ontdekken

VVV BREDA TIPS WhatsAppend Breda ontdekken

01-01-2019

TIP: De Grote Kerk is de trots van iedere Bredanaar. Door het kopen van deze kaars draag je bij aan het onderhoud. Maar liefst 90 branduren! Prijs: € 12,50.

De hele dag vliegen de WhatsApp-berichtjes rond je oren. Daarom nu… de WhatsApp Experience, een groepsspel in Breda, dat je speelt met je eigen telefoon, via WhatsApp! Je speelt het spel in groepjes van vier tot zes personen. Van tevoren krijg je per mail een kaart van de stad en speluitleg. Van ieder groepje is er één contactpersoon. Die krijgt alle opdrachten op zijn/haar smartphone.

De bedoeling is dat je tijdens het spel een bepaalde locatie in de stad opzoekt. Als bewijs maak je een foto van die plek waarna je de volgende opdracht ontvangt. Zo kom je op de meest verrassende plekjes van Breda. Je kunt het spel gemakkelijk onderbreken voor een lunch of koffiestop. Dan duurt de WhatsApp Experience gemiddeld drie uur.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie