bruisende zaken

Buen apetito

Buen apetito

01-02-2019

Al twaalf jaar runt hij met veel succes een tapasbar in Zwijndrecht. Hoog tijd voor een tweede vestiging, vond eigenaar Pieter-Jaap van Sijp. Sinds afgelopen april is Tapasbar Hacienda Breda een feit, gevestigd op een unieke locatie in het Ginneken, aan de rand van het Mastbos.

Echt Spaans genieten

Zwijndrecht “In Zwijndrecht doen we het al twaalf jaar ontzettend goed met onze eerste vestiging, dus waar gaan we naartoe voor onze tweede, was de vraag.” Breda bleek het antwoord. “Een ontzettend leuke stad waar ik zeker nog kansen zag voor een tapasbar. En dat blijkt te kloppen, want iedereen die bij ons heeft gegeten, is ook in Breda razend enthousiast.” Echt Spaans Als een van de onderscheidende elementen van zijn tapasbar noemt Pieter-Jaap het feit dat alles écht Spaans is. “De gerechtjes zijn Spaans, net als de bieren en de wijnen en zelfs de inrichting is Spaans met echte Spaanse tegeltjes. Niet zozeer omdat ik zo’n grote voorliefde heb voor Spanje, maar vooral omdat ik tapas eten de gezelligste vorm van eten vind en dat is nu eenmaal iets typisch Spaans. Ontspannen zitten, samen borrelen, lekkere tapas erbij als je dat wilt. Gewoon een heerlijk avondje uit in een ontspannen setting, of het nu gaat om een gezellig etentje of wellicht een verjaardag of bedrijfsborrel.” En dat kan bij Tapasbar Hacienda van woensdag tot en met zondag, vanaf 16.00 uur.

Echt vers Bij Tapasbar Hacienda zijn de gerechtjes niet alleen écht Spaans, maar ook écht vers. “We bereiden alles zelf met dagverse ingrediënten. Op onze uitgebreide menukaart vindt iedereen wel wat naar wens; vis, vlees of vegetarisch, we serveren het allemaal en uiteraard kunnen we ook rekening houden met allergiëen, mocht dat nodig zijn. Dat is aan onze twee koks wel toevertrouwd. Die wisselen elkaar trouwens regelmatig af in Breda en Zwijndrecht, net als mijn bedrijfsleider en ik doen. Zo verdelen we onze passie en aandacht zo goed mogelijk over beide zaken en dat doen we allemaal met ontzettend veel plezier.”

Eigenaar: Pieter-Jaap van Sijp | Baronielaan 320 Breda | 076-5320184 | www.tapasbarhacienda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).