bruisende zaken

Tijd  voor jezelf

Tijd voor jezelf

01-02-2019

Eigenlijk wist Claudia het altijd al: ooit wilde ze werken als schoonheidsspecialiste. Een droom die ze werkelijkheid heeft gemaakt door in 2015 te starten met een opleiding en een jaar later de deuren te openen van haar eigen salon. “Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Voor een mooie en gezonde huid

Behandelingen

“In mijn salon bied ik diverse behandelingen aan, zoals ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, epileren, harsen, ontharen met bodysugaring, massages en gellak van Young Nails. Inmiddels ben ik net gestart met make-up van Blèzi Cosmetics.”

Ik Skin Perfection

Claudia selecteert voor haar salon namelijk heel bewust de merken waar ze mee werkt. “Zo werk ik voor de gezichtsbehandelingen met IK Skin Perfection; fantastische producten, zonder chemische toevoegingen, die de huid weer mooi en gezond maken. In vier fasen reset, herstel en stimuleer ik hiermee de huid, met een maximale huidverbetering als resultaat. Tot nu toe is iedereen bijzonder enthousiast, inclusief ikzelf. Wil je meer over dit merk te weten komen? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn website: www.claudia4beauty.nl.”

Zichtbaar resultaat

Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien en ik weet precies hoe ik daaraan bij kan dragen. Daarnaast is geen vraag mij te gek. Ik wil juist iedereen helpen aangezien ik iedereen een mooie en gezonde huid gun die alles kan hebben.” Dat ze ook daadwerkelijk resultaat boekt, blijkt wel uit de foto’s die ze voor elk behandeltraject maakt. “Voor aanvang van de eerste behandeling maak ik altijd een foto van de huid zodat mensen na verloop van tijd met eigen ogen het verschil kunnen zien.”

Blèzi Cosmetics

“Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit wat mij enorm aanspreekt. De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Blèzi staat voor: 'Blèft zitten'. Onlangs heb ik de opleiding gevolgd. Hier heb ik alles geleerd over de producten en hoe je daarmee een prachtige make-over kunt geven, helemaal naar de wens van de klant. Een workshop geven is ontzettend leuk. In ca. 1,5 uur tijd vertel ik de gasten over de producten en laat ik zien hoe je ermee kunt werken, door de gastvrouw of één van de gasten op te maken. De reacties zijn enorm enthousiast. Tijdens elke workshop is het mijn doel om anderen te leren hoe ze zichzelf mooi kunnen maken en om naast verkoop ook afspraken te maken voor nieuwe workshops. Uiteraard is het ook mogelijk om in de salon de producten uit te proberen of een touch up, dag, avond of bruids make-up te laten verzorgen. De workshops zijn net als mijn persoonlijk advies gratis."

Benieuwd of ik ook jouw huid weer in topconditie kan brengen?

"Informeer dan eens naar de mogelijk-heden of maak meteen online een afspraak met gratis huidanalyse. Heb je interesse in een persoonlijk advies of wil je een workshop plannen, neem dan contact op voor meer informatie of plan online een afspraak."

06-52427776 | info@claudia4beauty.nl | www.claudia4beauty.nl | claudia4beauty

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).