bruisende zaken

Jumbo Prinsenbeek is Karnaval

Jumbo Prinsenbeek is Karnaval

01-02-2019

Ik denk dat ik best kan stellen dat 1 op de 2 inwoners van Prinsenbeek wel in een karnavalsclub, kapel of als vrijwilliger bezig is of is geweest met karnaval in Prinsenbeek.

We gaan elke dag voor 100% tevredenheid


Geweldig om te zien hoe creatief onze inwoners zijn tijdens de twee grote optochten in ons dorp. Grote en kleine wagens die door ons dorp trekken, groepen die de mensen aan de kant aan het lachen krijgen met hun creaties. Kapellen die zorgen voor een geweldige sfeer aan de kant van de weg.

En hoe leuk is het dan om als Jumbo supermarkt hierin ook een rol te kunnen en mogen spelen. Als sponsor van de BAK, Beeckse Algemene Karnavalsstichting, zijn we al jaren actief, maar sinds 2017 hebben we ook een leuke actie opgezet in onze eigen winkel om ervoor te zorgen dat alle clubs die wagens bouwen een mooi bedrag bij elkaar kunnen sparen.

Bij iedere 15 euro die in onze winkel besteed, wordt krijgt de klant een scan-kaartje. Dit kaartje kan de klant scannen bij de scan-kast bij ons in de winkel. Hij of zij kan dan zelf de keuze maken aan welke deelnemende club het kaartje wordt gegund. Onze ondernemer heeft 6.000 euro ter beschikking gesteld voor deze actie, en de reacties hierop zijn grandioos.

Aan het einde van de actie is er de uitreiking van de cheques. Dit wordt gedaan door de Prins met zijn hofdames, in het gezelschap van de Raad van Elf, Hofkapel en heel het gevolg.

Mocht ik je niet meer zien of spreken, dan wens ik je alvast een hele leutige karnaval.

Toine Kleemans

Uitreiking van de cheques vindt plaats op zaterdag 23 februari om 18.30 uur op de markt in Prinsenbeek.

Jumbo Miegielsen Prinsenbeek | Markt 14, Prinsenbeek | 076-5438160 | www.jumbo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).