bruisende zaken

VVV BREDA TIPS De Hilarische Kilometer!

VVV BREDA TIPS De Hilarische Kilometer!

01-02-2019

Een verrassende toer, zo mogen we de Hilarische Kilometer door Breda best noemen. Dat kan ook niet anders met ‘Dun Bart’ als gids. Deze ras-Bredanaar is in Breda wereldberoemd als straattheaterartiest en van allerlei ludieke acts en presentaties.

TIP: Ook al valt carnaval laat dit jaar, het gaat er echt weer van komen! Voor je Kielegatse sjaals, insignes, handschoenen en nog veel meer, kun je terecht bij de VVV aan de Willemstraat. ‘Da ziede zo!’

 

Met hier en daar een horeca-tussenstop leidt hij groepen door een stukje Breda. Je maakt gebruik van bijzondere vervoersmiddelen en ontdekt Breda op een heel andere manier. Alles met een vette knipoog natuurlijk.
 

Hilarisch walking dinner

Onderweg ook lekker eten? Dan is de variant ‘Hilarisch walking dinner’ iets voor jullie. Dun Bart ontpopt zich als gerant die jullie van het ene restaurant naar het andere begeleidt voor een heerlijk driegangendiner. Hij doet dat natuurlijk wel op zijn eigen, onnavolgbare wijze!

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie