bruisende zaken

Hét adres voor al je bestrating

Hét adres voor al je bestrating

01-03-2019

Op zoek naar bestrating, nieuw of gebruikt? Dan ben je bij Van Kemenade Bestratingen gegarandeerd aan het juiste adres. “Wat je smaak, budget of kwaliteitseis ook is, wij hebben voor ieder wel wat wils”, aldus Harm van Kemenade.

Het begin

“Mijn opa begon het familiebedrijf meer dan zestig jaar geleden”, vertelt Harm. “Hij begon met het vervoeren van melkbussen, maar de handelaar in hem zag overal werk in. Er was vraag naar fourage, dus ook dat ging hij bezorgen en aangezien de boeren waar hij kwam ook verharding van hun terrein nodig hadden, kwam daar gaandeweg bestrating bij.” Toen de vader van Harm het bedrijf in de jaren tachtig overnam, werd de handel in bestrating en het transport daarvan de core-business van Van Kemenade. “En inmiddels ben ik dus alweer de derde generatie binnen het bedrijf.”

Nieuw en gebruikt

Hoewel Van Kemenade Bestratingen van oudsher bekendstaat vanwege de handel in gebruikte bestrating, benadrukt Harm dat ze tegenwoordig ook dé specialist zijn in nieuwe bestrating en alle directe toebehoren. “Het aanbod is dus zeer breed. Wat je kwaliteitseisen ook zijn, we kunnen eraan voldoen en vinden ook altijd wel iets dat past bij je smaak en budget. Van de goedkoopste klinkers tot de duurste tegels, je vindt ze bij ons. En of je nu komt voor één steentje of voor duizend vierkante meter bestrating, maakt voor ons niet uit. Iedereen is welkom!” Ook voor verlichting trouwens. “Want die hebben we met ingang van dit jaar toegevoegd aan het assortiment in onze vestiging in Bavel.”

Service

“Het geven van goed advies en de best mogelijke service staat bij ons altijd voorop. We beschikken over twee vestigingen, in Son en Breugel en in Bavel, en verzorgen ons eigen transport waardoor wij bovendien zeer flexibel zijn. Alles om de klant die bestrating te bezorgen die hij zoekt.”

Ekkersrijt 1509, Son en Breugel | 0499-371545 | Gilzeweg 36, Bavel | 0161-433959 | www.vankemenadebest.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).