bruisende zaken

Lekker fit en gezond door  sporten in een warmtecabine?

Lekker fit en gezond door sporten in een warmtecabine?

01-03-2019

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn in Prinsenbeek weten we alles van sporten in een warmtecabine; je bent bij ons dan ook aan het juiste adres!

Hoe werkt dat eigenlijk?

De cabine heeft een temperatuur van ca. 37 graden. De infraroodstralen waardoor de cabine wordt verwarmd, dringen door tot diep onder je huid en je spierweefsel. Hierdoor komt je doorbloeding beter op gang en wordt je afbraak van vetreserves sneller geactiveerd. Door 2x per week 30 minuten te sporten in de infrarood warmtecabine bereik je een sneller resultaat bij het afvallen en zorgt dit voor centimeterverlies. Het sporten in een warmtecabine is een goede aanvulling op een gezonde levensstijl.

Daarnaast heeft het sporten in een warmtecabine ook als voordeel dat de oefeningen voornamelijk liggend worden uitgevoerd. Op deze manier worden je rug en gewrichten ontlast en vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures. Deze manier van sporten kan dus ook verlichting geven van reumatische en gewrichtsklachten. Daarom is het ook heel geschikt voor de wat ouderen onder ons. Je kunt heel doelgericht trainen, daarom houden we rekening met leeftijd, eventuele blessures en conditie.

Wil je eens proberen hoe het is om te sporten in een warmtecabine?

Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles, stuur een mailtje naar info@bijmirella.nl of je kunt ons bereiken op 076-5423800.

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).