column

Ook blessurevrij   sporten en afvallen?

Ook blessurevrij sporten en afvallen?

01-03-2019

Dat kan bij Zlim Breda! Lang ben ik op zoek geweest naar een fijne plek om dit te kunnen. Door een kennismakingsactie kwam ik in aanraking met ZLIM Breda. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde het goed, door het hartelijke ontvangst van de begeleidsters voelde ik mezelf gelijk op me gemak.

Wil je dat ook ervaren? Bel dan 076-5309388

In het begin volgde ik een uitgebreide kuur en zo kwam ik erachter dat dit totaalconcept niet helemaal bij mij paste, maar het blessurevrij sporten in de warmtecabine beviel wel erg goed. Ik heb daarom een sportabonnement afgesloten. Een tot twee keer per week sporten, regelmatig op de weegschaal ter stimulering en uiteraard het “ontspanningsmoment” na de inspanning: 15 minuten relaxen in de ozoncabine.

Waarom ZLIM bij mij werkt?

Door de liggende oefeningen in een warme cabine heb ik achteraf geen last van blessures of spierpijn. Je sport op afspraak, plant dit in op vaste momenten en dezelfde vaste vertrouwde begeleidsters staan voor je klaar. Korte oefeningen en na 10 keer sporten een nieuw schema zodat het nooit saai wordt. ZLIM heeft zeer ruime openingstijden en het sporten in de cabine is maar 30 minuten. Mijn hoofddoel is bewegen maar zeker ook als je wilt afvallen is ZLIM jouw antwoord.

Kennismakingsactie 5 x voor € 55,- 5 x Trainen onder persoonlijke begeleiding in onze verwarmde TFM cabines 5 x Ozontherapie voor een mooie en elastische huid 2 x Wegen en meten

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda 076 - 530 93 8 8 | breda@zlim.nl www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie