bruisende zaken

Wij kijken  verder

Wij kijken verder

01-04-2019

Advies op maat, persoonlijke service door gediplomeerd (én aardig) personeel en een breed assortiment; dit zijn slechts een aantal van de speerpunten van Bielars Optiek & Optometrie, dé brillenspeciaalzaak van Breda.

 

Sterk in oogzorg

Wij zijn bovendien sterk in oogzorg”, vertelt eigenaar Bart van de Wiel. “Ons streven is elke keer weer om de best mogelijk zorg aan ogen te leveren, de kwaliteit ervan te bewaken en behouden en de optimale gezichts-scherpte te realiseren bij maximaal comfort.” Iets waar ze bijzonder goed in lijken te slagen. “Na al die jaren zijn we nog steeds groeiende en daar ben ik trots op!”

Samenwerkingen

Bij Bielars zijn ze overigens niet alleen groeiende in het aantal klanten dat voor hen kiest, maar ook in de samenwerkingen die ze aangaan. “Zo verzorgen we steeds meer keuringen van piloten en daarnaast verrichten we tegenwoordig ook speciale oogkeuringen voor de lasindustrie. Een enorm compliment wat ons betreft en een bevestiging van de kwaliteit die wij leveren. Uiteraard werken we ook nauw samen met huisartsen en oogartsen, alles om onze klanten de best mogelijke service te kunnen bieden.”

Uitgebreid de tijd

Kwaliteit heeft overigens wel zijn prijs, vertelt Bart eerlijk. “Oogmetingen zijn bij ons bijvoorbeeld niet gratis. Daar tegenover staat wel dat oogmetingen bij ons altijd worden uitgevoerd door goed opgeleide mensen met verstand van zaken. Voor elke meting nemen zij uitgebreid de tijd, dus je staat niet binnen een paar minuten weer op straat, zoals bij sommige andere zaken het geval is. Wij werken dan ook alleen op afspraak zodat we ook daadwerkelijk die tijd kunnen nemen.” Is er iets wel gratis bij Bielars? “Ja, het parkeren”, lacht Bart. “Dat kun je hier gratis voor de deur. Zeker ook een pluspunt!”

Dé brillenspeciaalzaak van Breda

Eigenaar: Bart van de Wiel | Bielars Optiek & Optometrie | Mathenessestraat 63a, Breda | 076-5870283 | www.bielars.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie