Column

Inge weet raad

Inge weet raad

01-04-2019

Een afgebroken tand, een scheur of een breuk in uw kunstgebit; het kan de beste overkomen. Gelukkig heeft Tandprothetische praktijk I.A. van der Gaag de kennis en ervaring in huis om reparaties aan uw kunstgebit snel en vakkundig te verrichten.

Stel reparaties aan uw kunstgebit niet uit en maak vandaag nog een afspraak om langs te komen in mijn praktijk aan de Alard Duhamelstraat in Breda. Ik begrijp dat het voor u niet prettig is om zonder tanden rond te moeten lopen, daarom streef ik er altijd naar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Vaak kan de reparatie nog dezelfde dag worden uitgevoerd en zit u ’s middags alweer met een stralend gebit aan de koffie.

Mocht er ’s avonds of in het weekend onverhoopt iets met uw kunstgebit gebeuren, neemt u dan telefonisch contact met mij op voor een afspraak. Ga vooral niet zelf proberen om uw kunstgebit te maken. Uit de praktijk blijkt dat dan de problemen uiteindelijk alleen maar groter worden. Laat de reparatie over aan een echte vakman! En de kosten? Een deel van de kosten wordt in de meeste gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. De vergoeding kan oplopen tot wel 75%! Bent u benieuwd naar wat Tandprothetische praktijk I.A. van der Gaag voor u kan betekenen? Maak dan snel een afspraak. U kunt voor de deur parkeren. De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten- en vergoedingenbegroting. Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

Reparatie kunstgebit: professioneel & snel

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).