column

Ook blessurevrij sporten en afvallen?

Ook blessurevrij sporten en afvallen?

01-04-2019

“Dat kan bij Zlim Breda!”, vertelt Diana. “Lang ben ik op zoek geweest naar een fijne plek om dit te kunnen doen. Door een kennismakingsactie kwam ik in aanraking met ZLIM Breda. Vanaf het moment dat ik binnenstapte, voelde het goed, door het hartelijke ontvangst van de bewegings-coaches voelde ik me gelijk op mijn gemak.”

Wil je dit ook ervaren? Bel dan 076-5309388

“In het begin volgde ik een intensieve kuur. Het blessurevrij sporten in de warmtecabine beviel erg goed. Nu heb ik daarom een sport- abonnement afgesloten. Een tot twee keer per week sporten, regelmatig op de weegschaal ter stimulering en uiteraard het ‘ontspanningsmoment’ na de inspanning: vijftien minuten relaxen in de ozoncabine. Die ook nog eens heel goed is voor je huid.”

Waarom ZLIM bij mij werkt?
“Door de liggende oefeningen in een warme cabine heb ik achteraf geen last van blessures of spierpijn. Je sport op afspraak, plant dit in op vaste momenten en dezelfde vaste vertrouwde begeleidsters staan voor je klaar. Korte oefeningen en na tien keer sporten een nieuw schema zodat het nooit saai wordt. ZLIM heeft zeer ruime openingstijden en het sporten in de cabine duurt maar dertig minuten. Mijn hoofddoel is bewegen, maar zeker ook als je wilt afvallen is ZLIM jou antwoord.”
 

Sportieve groet, Diana

Bij Zlim Breda sport je onder persoonlijke begeleiding in warmtecabines met een bewegingsprogramma speciaal voor jou samengesteld.

Je weet dan zeker dat je jouw doelen behaalt. Of je nu fanatiek wilt afvallen of in vorm wilt blijven. Zlim Breda is de plek om even helemaal met jouw lichaam en lifestyle bezig te zijn.

Onze basis is onze persoonlijke benadering. We coachen en motiveren je.

Maar het allerbelangrijkste is dat we een warme sfeer creëren en interesse hebben in wat je bezighoudt.

Zlim Breda, voel je goed. Tot gauw!

 

Kennismakingsactie 5 x voor € 55,-

Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda 076 - 530 93 8 8 | breda@zlim.nl www.zlimbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie