bruisende zaken

welkom bij jumbo MAAK KENNIS  MET ONS TEAM...

welkom bij jumbo MAAK KENNIS MET ONS TEAM...

01-05-2019

Met deze keer... Home Delivery en Pick up Point

We gaan elke dag voor 100% tevredenheid

Buiten het grote assortiment dat we in de winkel aan onze klanten bieden, hebben we ook nog onze online service. Ofwel de Home Delivery en Pick up Point. Klanten kunnen online via www.jumbo.com hun boodschappen bestellen en daarna de boodschappen bij onze winkel ophalen (Pick up Point) of we bezorgen het aan huis tot in de keuken (Home Delivery).

Online boodschappen doen wordt steeds populairder. En daar spelen wij als Jumbo natuurlijk graag op in. Zo volgen onze medewerkers een online cursus hoe dat zij om moeten gaan met de tablets en krijgen zij les in onze bestelwagens. 
 

Hoe komt de bestelling dan bij Jumbo Miegielsen Prinsenbeek?
Alle online bestellingen worden verzameld bij ons distributiecentrum in Den Bosch. Daar worden de kratten gevuld met de bestelde producten. Voor de koel- en diepvriesproducten wordt er gewerkt met droog ijs om de producten op de juiste temperatuur te houden. Op iedere krat staat de naam van de klant met zijn of haar bestelnummer, zodat het voor onze collega’s op de winkelvloer makkelijk verzamelen is.

Business to Business
Ook bedrijven beleveren wij met boodschappen van Jumbo. Zo hoeft u als bedrijf zich ook daar geen zorgen meer over te maken. Dit kan gewoon op factuur. Voor meer informatie, kijk dan ook even op www.jumbo.com/content/jumbo-zakelijk We bezorgen van maandagochtend tot en met zaterdagavond.

Heeft u nog vragen over het bovenstaande? Neem dan met mij contact op via toine.kleemans@jumbo.com of bel even met 076-5438160 Toine Kleemans

Jumbo Miegielsen Prinsenbeek | Markt 14, Prinsenbeek | 076-5438160 | www.jumbo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).