bruisende zaken

‘Gratis’ hoortoestellen   bij Kooijman Hoortoestellen

‘Gratis’ hoortoestellen bij Kooijman Hoortoestellen

01-05-2019

De hoortoestellen zijn ingedeeld in categorieën. Categorie 1 t/m 5 zijn hoortoestellen die in aanmerking komen voor vergoeding door zorgverzekeraars. Zorgverzekeraars bepalen per categorie het verkooptarief. Hiervan betaalt iedereen vanaf 18 jaar een wettelijke eigen bijdrage van 25%.

Hoe zit het met gratis hoortoestellen?

Veel verzekerden hebben een goede aanvullende verzekering. In deze aanvullende verzekering zit vaak een vergoeding voor de eigen bijdrage. Wij zien bijna dagelijks dat klanten zo goed zijn verzekerd dat de 25% eigen bijdrage vanuit de aanvullende verzekering wordt vergoed. Zo hoeft de klant geen eigen bijdrage te betalen. Kortom: goede hoorzorg door een vakaudicien zonder extra kosten. Ina Kooijman benadrukt het belang van goed horen. Iedereen wil kunnen deelnemen aan een gesprek, lekker met elkaar kletsen. We hebben ons gehoor de hele dag nodig om contact te hebben met onze dierbaren, om te genieten van muziek en de geluiden in de natuur.

Ook voor onze veiligheid op straat is ons gehoor erg belangrijk.

Daarom hebben wij een actie: indien u een hoortoestel in mei aanschaft, krijgt u 1 jaar gratis hoortoestelbatterijen cadeau van ons. Voor meer informatie info@kooijmanhoortoestellen.nl of 076-5204264

Brabantplein 4, Breda | 076-5204264 www.kooijmanhoortoestellen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).