column

Volg je ook graag op ontspannen wijze

Volg je ook graag op ontspannen wijze

01-05-2019

Ook dit kan bij Stof&Wol. Om je te inspireren, om dingen te leren, om kennis te maken met iets wat je nog niet kende. Het aanbod aan workshops is nog volop in ontwikkeling en breidt zich langzamerhand uit.

Via de website en de Facebookpagina is te volgen wat er aan workshops is en gaat komen. Door middel van het contactformulier op onze website kun je ook aangeven waarin je precies geïnteresseerd bent (graag met onderwerp en niveau). Dan laten we het weten als er iets passends voor je aankomt.

Workshop op maat?
Heb je een specifieke wens en/of wil je met een groep een workshop op maat volgen? Bel ons of laat het weten via het contactformulier op de site. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is een workshop op maat mogelijk.

Workshop geven?
Heb je zelf interesse om een workshop te geven bij Stof&Wol, laat het dan ook weten. Dan kunnen we in overleg kijken wat er wanneer kan passen. Alles waar stoffen en garens aan te pas komen, kan daarvoor in aanmerking komen, De winkel heeft inmiddels een groot bereik opgebouwd, zeker interessant dus als je een groter publiek zoekt. De goede bereikbaarheid is ook een groot pluspunt.

Aanbod mei
Workshop omgaan met de coverlock Don’t be a prick – Haak maar aan en maak cactussen! Raadpleeg voor de exacte data en ook voor nog meer workshops onze website of Facebook.

Bij Stof&Wol vind je 120 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en bijdetijds assortiment.

 

Belcrumweg 24 Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl Openingstijden dinsdag - vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie