column

VVV BREDA TIPS Miljoenenjacht in Breda

VVV BREDA TIPS Miljoenenjacht in Breda

01-05-2019

TIP: VVV Breda is verhuisd! Je bent van harte welkom in onze tijdelijke pop-up store aan het Stadserf 2.

De schatrijke Hendrikus van Barneveld is op zijn 97ste overleden en jullie maken kans op zijn erfenis van een miljoen. Deze oudoom Hendrik heeft bepaald dat het team dat het snelst een miljoen kan uitgeven, de winnaar van de erfenis is. Als dat geen mooie uitdaging is! Jullie starten in een café in Breda waar de ‘notaris’ jullie van tips en opdrachten voorziet om het miljoen er zo snel mogelijk doorheen te jagen. Dat kan met onder meer hilarische foto-opdrachten of het uitdagen van andere teams in het casino.

Met een speciale smartphone geef je het ‘geld’ vervolgens uit. Om de spanning op te voeren, zie je daarop ook hoe de andere teams het doen. Aan het einde verzorgt de ‘notaris’ een presentatie van alle opdrachten en reikt het winnende team de erfenis uit.

Familiereünie? Bedrijfsuitje? vriendinnendag? Je groeps- uitje boek je bij de VVV!

MEER INFO (OOK OVER ALLE GROEPSARRANGEMENTEN) VIND JE VIA: www.welkominbreda.nl Welkom in Breda Welkom in Breda Gek op Breda 0900-5222444 info@vvvbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Prinsenbeek Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).