bruisende zaken

5 jaar groei en waardering

5 jaar groei en waardering

01-06-2019

Op 25 juni 2019 bestaan wij alweer 5 jaar als Jumbo Miegielsen Prinsenbeek. En hier zijn wij heel trots op. In die vijf jaar is er veel veranderd in onze winkel. Zo hebben we diverse nieuwe elementen toegevoegd en geprobeerd in onze winkel. Wat te denken van schepvis, verse pizza’s, grill assortiment, gekoeld bier, slijterij, bloemenafdeling, verse jus d’orange machine, notenbar, smoothie apparaat, Boulanger bonbons, losse ijsverkoop etc etc. Maar ook Pick up Point en Home Delivery zijn niet meer weg te denken uit ons winkelbeeld.

We zijn innovatief, we gaan graag de uitdaging aan om steeds weer vernieuwend te zijn. En dat blijkt de klant te waarderen. We blijven groeien.

En dit succes gaan we samen met onze klanten vieren. Vanaf 13 mei tot en met 15 juni 2019 hebben we een geweldig Prijzenfestival in onze winkel. Bij besteding van een x bedrag krijgt de klant een code welke zij actief kan maken op een speciaal hiervoor aangemaakte website. Zij kan deze code verzilveren voor een heerlijk product, of meedingen naar geweldige hoofdprijzen zoals een elektrische fiets, scooter, kleuren-tv of een reischeque ter waarde van 250 euro. Aan deze actie doet trouwens ook onze andere winkel Jumbo Miegielsen de Donk mee, omdat ook zij in deze periode 5 jaar bestaan. We zien u graag terug in één van onze winkels. Toine Kleemans Bedrijfsleider Jumbo Miegielsen Prinsenbeek

MiegielsenPrinsenbeek | jumbomiegielsenprinsenbeek | jumbo-miegielsen-prinsenbeek

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie