bruisende zaken

Culinaire Italiaanse sferen

Culinaire Italiaanse sferen

06-03-2020

De uit Sicilië afkomstige Chef-kok Angelo Petralia was dol op de originele Italiaanse keuken. Een keuken die hij van jongs af aan al door zijn moeder leerde koken.

 

Na Chef-kok te zijn geweest bij diverse restaurants, besloot hij in september 2007 om zijn mediterrane kookkunsten in zijn eigen zaak tot leven te brengen. Zodoende ontstond Da Angelo Delicatezza & Trattoria in Molenhoek. Sinds Angelo’s overlijden in 2015, zet zijn vrouw Wilma, samen met haar gedreven team van medewerkers, dit prachtige bedrijf in zijn geest voort.

De verkoop van delicatessen

bij Da Angelo Delicatezza & Trattoria is gelukkig gebleven. Van diverse wijnen tot verse San Daniele-ham, mozzarella di bufala, olijfolie en overheerlijk schepijs; alles is te koop.

Catering op maat

Da Angelo Delicatezza & Trattoria verzorgt ook catering voor feesten en partijen, voor zowel particulieren als bedrijven.

Kookworkshops

Samen met een groep vrienden of collega’s de keuken in duiken om zelf met gerechten uit de Italiaanse keuken te koken? Dat is mogelijk in groepen van minimaal acht deelnemers per les.

 

Op dinsdag, t/m donderdag geniet je van een vastgesteld trattoria-driegangenmenu voor slechts € 26,50.

Prinsenweg 3a (winkelcentrum), Molenhoek | 024 - 38 808 79 | www.restaurant-da-angelo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Tijd voor iets nieuws?
Tijd voor iets nieuws?
Rijk van Nijmegen Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Rijk van Nijmegen Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Rijk van Nijmegen Bruist

Voorkom blijvende  gehoorschade!
Voorkom blijvende gehoorschade!
Rijk van Nijmegen Bruist

Ooglid- correctie?
Ooglid- correctie?
Rijk van Nijmegen Bruist


Leef vanuit liefde
Leef vanuit liefde
Rijk van Nijmegen Bruist

Spataderen?
Spataderen?
Rijk van Nijmegen Bruist

Hoge geluidniveaus op het werk?
Hoge geluidniveaus op het werk?
Rijk van Nijmegen Bruist


Een nieuw begin
Een nieuw begin
Rijk van Nijmegen Bruist

Rimpels?
Rimpels?
Rijk van Nijmegen Bruist


Vet bevriezen  is vet verliezen!
Vet bevriezen is vet verliezen!
Rijk van Nijmegen Bruist


Spataderen?
Spataderen?
Rijk van Nijmegen Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).