Adverteren werkt!

Column

Weg met windruis met onze oordoppen

Weg met windruis met onze oordoppen

01-05-2021

Mooi weer. Je motor of cabrio staat er weer stralend bij en het is tijd voor een gezellige rit. Gezellig? Dat is het zeker als je toert over dijken en kronkelende wegen. Vervelend wordt het windgeruis als je op de snelweg bent. Oorverdovend en vermoeiend, met als gevolg dat de aandacht op het verkeer afneemt en het daardoor zelfs gevaarlijk wordt.

Het is algemeen bekend dat bij langdurige blootstelling aan te hoge geluidsniveaus op den duur blijvende gehoorschade optreedt. Uit metingen blijkt dat bij rijsnelheden vanaf 100 km/uur geluidsniveaus van 105 dB(A) geen uitzondering zijn.

Onze op maat gemaakte oordoppen zorgen ervoor dat ze perfect onder de moterhelm passen en dat bij cabriorijders de wind gestroomlijnd langs de oren gaat. Het ingebouwde geluidsfilter houdt het windgeruis tegen, terwijl noodzakelijke waarschuwingssignalen hoorbaar blijven.

Welkom bij Arts Training & Advies Uw adviseur en leverancier voor gehoorbescherming op maat Ons bureau is uw gesprekspartner voor praktische oplossingen om geluiden en trillingen beheersbaar te houden, binnen de wettelijke grenzen. Onder de naam Medico-otoplastics.nl leveren wij gehoorbescherming op maat. Door onze otometrist wordt een afdruk van de gehoorgang gemaakt waardoor het oorstukje perfect past.

Marc Arts Zanddijk 30, Escharen 06-20122109 info@bureauATA.nl www.bureauATA.nl

Vraag vrijblijvend naar de toepassingen of gebruik onze agenda op de website voor het maken van een afspraak.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).