Adverteren werkt!

Column

Vanuit overleving naar verbinding...

Vanuit overleving naar verbinding...

01-05-2021

Vandaag had ik een kennismakingsgesprek met twee hulpverleners die zich dagelijks opladen om hun werk zo optimaal mogelijk uit te uitvoeren. Hoe houden zij het vol om cliënten met een psychische kwetsbaarheid te begeleiden?

Kijk op www.werkbewust.nl. Ik ontmoet je graag!

De grens tussen werk en privé vervaagt nu veel contacten met je cliënten online verloopt. Zit je fris en fruitig iedere werkdag om 9 uur achter je laptop, of heb je om 20 uur nog even app contact met die depressieve jongere waar jij je zorgen om maakt? Heb je een eigen werkplek, of moet je daar dagelijks voor strijden? Of heb je als alleenstaande voornamelijk contact met cliënten? Je mist je collega’s en ondertussen is je team opgesplitst in wijkgerichte teams en zijn jullie elkaar onderweg een beetje kwijtgeraakt.

Tijdens het inventariseren van wensen op het gebied van training & coaching, beseften we hoe onwerkelijk dat is. Hoe kun je vanuit de overlevingsmodus nadenken over inhoudelijke thema’s op het gebied van professionalisering? Het is vooral de kunst om deze marathon zonder al te veel blessures uit te lopen. Zodra de teams elkaar weer live mogen ontmoeten is het belangrijkste om te investeren in hun samenwerking; ‘hoe hebben jullie het met elkaar geflikt’? De wensen voor een traject komen daarna vanzelf.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Warme groet, Miranda

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).