BOREK TOTALE LEEGVERKOOP

Column

Vanuit verbinding naar resultaat, juist nu!

Vanuit verbinding naar resultaat, juist nu!

01-01-2022

Laatst verzorgde ik een teammiddag waar problemen waren ontstaan, doordat ze hun rooster niet meer rond kregen. Het was voor het eerst sinds een jaar dat het team fysiek bij elkaar kwam. Ondertussen was de samenstelling van het team veranderd door veel personele wisselingen, in een tijdperk waarin eenieder de nodige verlieservaringen heeft moeten incasseren, zowel privé als op de werkvloer.

Op het moment dat het team keuzes moesten maken waar belangen mee gemoeid waren, ontstond de neiging om enerzijds te klagen en anderzijds een terugtrekkende beweging te maken en niet door te pakken.

Wat is er dan eerst nodig? Elkaar ontmoeten! Door als trainer hiermee aan de slag te gaan kwam er ruimte; verdriet werd gedeeld, vanuit nieuwsgierigheid naar elkaar werd er weer verbinding gemaakt. Vanuit deze verbinding kon eenieder weer kijken vanuit welke positie er werd gehandeld en de impact daarvan op de communicatie en samenwerking. Eigen verantwoordelijkheid werd genomen en vanuit ieders persoonlijke leiderschap werden afspraken gemaakt vanuit de sfeer; ‘we gaan het samen doen!’ .

Met kippenvel op mijn armen werd ik wederom bevestigd in mijn motto: ‘zonder verbinding geen resultaat!’ .

Nieuwsgierig geworden? Tijdens een vrijblijvend (online) gesprek, onderzoek ik graag met jullie de mogelijkheden.

Miranda geeft praktijkgerichte trainingen, teamcoaching en individuele coaching op maat binnen instellingen voor zorg, welzijn en dienstverlening.

Werkbewust helpt jou en jouw team steviger in je schoenen te staan en bewuster te werken, zodat jij als hulpverlener het verschil kunt maken.

Kijk op www.werkbewust.nl. Ik ontmoet je graag!

Miranda van Amersvoort Aalsburg 1830, Wijchen 06 44318801 Miranda@werkbewust.nl www.werkbewust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


BOREK TOTALE LEEGVERKOOP