01-04-2017
Probeer ook eens dit lekkere recept uit.
Benodigheden
• 4 ragoutbakjes
• 600 ml water
• vel en graat van 3 palingen of 1,5
visbouillontabletje
• 60 gram bloem
• 50 gram boter
• 1 eidooier
• snufje peper
• 100 tot 150 gram palingfilet
• peterselie of lente-uitje voor de
garnering
Bereiding
Kook het water met de vel en graat van de paling of kook het water met de visbouillonblokjes ongeveer 45 minuten op zacht vuur. Zeef de bouillon; de graat en vel van de paling heb je niet meer nodig. Smelt de boter op zacht vuur. Als dit gesmolten is, doe je de bloem erbij en maak je hier een roux van. De roux mag nu bij de bouillon, goed roeren totdat het klontvrij is. Doe nu de eidooier in de bouillon en een snufje peper. Snijd de palingfilet in kleine reepjes en schep dit door de ragout. Wil je de ragout iets dikker, dan doe je er iets meer bloem bij. Voor de garnering gebruik je enkele takjes peterselie of kleine stukjes lente-ui.
Volg ons ook op Facebook!
Sint Jansberg 2, Groesbeek |
06-31087873
info@vis-ionair.nl | www.vis-ioniar.nl
Rijk van Nijmegen Bruist
Rijk van Nijmegen Bruist
Rijk van Nijmegen Bruist
Of zoekt u een nieuwe vloer? Dan bent u bij ons aan het goede adres
Rijk van Nijmegen Bruist
Rijk van Nijmegen Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).