column

Een zomer in rouw

Een zomer in rouw

01-09-2019

De zomervakantie is weer voorbij. Voor iemand in rouw is de zomervakantie, zeker de eerste jaren, een moeilijke tijd. Kun je je in de herfst en winter nog terugtrekken in je eigen cocon thuis met de gordijnen dicht, in de lente en zomer speelt alles zich buiten af.

Zodra het mooi is verplaatst alles zich naar buiten en wordt je pijnlijk, jaloersmakend geconfronteerd met de wereld om je heen. Samen op een terras zitten, gaan wandelen of fietsen, de BBQ’s die je overal ruikt, vakantiefoto’s op Facebook. Alles draait door alleen niet bij jou. De zomervakantie is nooit meer zoals hij ooit was zonder jouw maatje om al die dingen samen mee te doen. Een paar zomers verder kan ik met een glimlach terug denken aan onze bijzondere motorvakanties. De kledingstukken die mij herinneren heb ik verwerkt in mooi tastbare herinneringen, zoals een kussen en een knuffel. Zodra ik deze zie ga ik weer terug in de tijd en denk aan de mooie vakanties samen. Het mooiste aan herinneringen is dat niemand ze van je af kan nemen.

Liesbeth van Merrienboer | Sterrebos 21, Oud Gastel | 06 30 40 11 70 | ferlies@gmail.com | www.ferlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).