bruisende zaken

Landelijk shoppen

Landelijk shoppen

01-09-2019

Op zoek naar mooie landelijke woonaccessoires of groendecoratie? Loop dan zeker eens binnen bij Puur & Landelijk Wonen in Bosschenhoofd. Kans is groot dat je niet met lege handen naar huis gaat...

Voor elk budget iets bijzonders... Dus kom langs!

Van hobby naar werk

“Ik geniet elke dag dat ik hier aan het werk ben”, vertelt eigenaresse Danielle Doomen. “Zelf houd ik ontzettend van de landelijke stijl en ik was ook thuis altijd al bezig met het maken van kransen en toeven. Heerlijk dat ik nu van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.”

Aanbod

In de winkel die afgelopen mei zijn deuren opende kun je terecht voor een breed aanbod aan landelijke woonaccessoires en groendecoratie. “Van mooie potten en schalen tot kaarsen en kandelaars en alles ertussenin, iedereen vindt hier ongetwijfeld wel iets naar zijn of haar wens. Als cadeautje voor iemand anders, of gewoon voor jezelf. Daarnaast verkoop ik ook kransen en toeven waarvan het overgrote deel door mij zelf is gemaakt. Ontzettend leuk om daarmee je huis aan te kleden.”

Voor iedereen

Danielle benadrukt dat ze ook echt voor ieder wat wils heeft. “Ik wilde per se een winkel voor iedereen.

De prijzen zijn daarom bewust heel scherp. Ik gun ook de mensen met een wat kleinere portemonnee een landelijke inrichting.” Daarnaast vindt Danielle het belangrijk dat de klant bij haar ook echt koning is. “Die staat bij mij dan ook voorop en ik doe er alles aan om iedereen weer tevreden en blij de deur uit te laten gaan.”

Workshops

Danielle is ontzettend trots op wat ze nu al met haar winkel heeft neergezet, maar plannen voor de toekomst heeft de onderneemster nog genoeg. “Zo wil ik hier op den duur ook workshops gaan verzorgen om mensen te leren zelf kransen en toeven te maken. Gewoon een gezellige avond voor iedereen die dit leuk vindt om te leren.”

Eigenaresse: Danielle Doomen | Pastoor van Breugelstraat 68A, Bosschenhoofd | 06-38630487 | Puur-Landelijk-wonen

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).