bruisende zaken

Delicatessen droom

Delicatessen droom

01-10-2019

Wat je ook zoekt voor een ‘heerlijk avondje’, je vindt het ongetwijfeld bij Kaatje Jans in Roosendaal.

Of, zoals eigenaresse Danielle het zelf verwoordt: “Meet the better quality of daily food.”

 

Verstand van zaken

Met de opening van haar eigen delicatessenwinkel in april 2017 werd voor Danielle een droom werkelijkheid. “Ik wilde altijd al iets voor mijzelf beginnen en een delicatessenwinkel sluit mooi aan op de ervaring die ik hiervoor in vijftien jaar tijd heb opgedaan op de versafdelingen van Albert Heijn. Ik kan mijn klanten daardoor perfect adviseren en ze helpen bij het vinden van een delicatesse naar wens.”

 

Uitgebreid assortiment

En dat advies wil weleens van pas komen, aangezien het assortiment van Kaatje Jans zeer uitgebreid is. “Eigenlijk vind je hier alles voor een heerlijk avondje. Van een breed scala aan binnen- en buitenlandse kazen – waaronder echte boerenkaas – tot verse vleeswaren, van verse salades en maaltijden tot belegde broodjes en van bonbons tot zelfgebrande noten en wijn. Voor ieder wat wils dus. En ben je op zoek naar een leuk cadeau? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben standaard een aantal cadeaupakketten staan, maar kunnen uiteraard ook pakketten geheel op maat samenstellen, maar net wat de klant wil.”

 

 

Kwaliteit & vers

Bij alles wat Danielle in haar delicatessenwinkel verkoopt staat kwaliteit voorop. “De kwaliteit moet gewoon super zijn. Daarnaast is het grootste deel van het assortiment écht vers. Zo worden de salades vers bereid – dus geen fabrieksproducten – en grillen we zelf onze grillworsten; echt ambachtelijk dus. En dat alles in een sfeervolle, rustige setting zodat klanten goed kunnen zien wat we allemaal te bieden hebben. Ik zou zeggen, kom het gewoon eens zelf ervaren, iedereen is welkom!”

 

Kaatje Jans Roosendaal  |   Dijkcentrum 177, Roosendaal  |  0165-325222  |  www.kaatjejans.nl

 

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).