bruisende zaken

Dé specialist  in arbeidsbemiddeling

Dé specialist in arbeidsbemiddeling

01-10-2019

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of zit je als werkgever te springen om nieuw personeel. Bij Jobster kunnen ze je ongetwijfeld helpen. Als specialist in arbeidsbemiddeling koppelen zij telkens weer de juiste persoon aan de juiste baan.

Uitzenden en meer

“Wij staan voor arbeidsbemiddeling in de breedste zin van het woord”, vertelt eigenaar Peter de Deugd. “We zijn namelijk niet alleen een uitzendbureau, maar ook dé specialist op het gebied van detacheren, payroll en het bemiddelen voor zzp’ers. Bovendien hebben wij een afdeling opleidingen, waar wij cursussen VCA geven die onze mensen verder helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden.”

Breed!

Een breed dienstenpakket dus, en ook de doelgroep waarop Jobster zich richt is op zijn minst breed te noemen. “Van schoonmakers tot hoger management. We zijn groots in onze diensten, maar kleinschalig van opzet waardoor bij ons nog echt ruimte is voor persoonlijk contact. Iets wat alle partijen bijzonder weten te waarderen. Net als onze flexibiliteit en het gegeven dat wij in principe 24/7 bereikbaar zijn, mocht dat nodig zijn. Om wat voor functie het ook gaat, in onze visie staat een vruchtbare samenwerking met zowel klant als kandidaat op de langer termijn altijd centraal en wij spreken pas van een succes als alle partijen tevreden zijn.”

Jobster | Turfberg 26, Roosendaal | 0165-329876 | info@jobsternederland.nl | www.jobsternederland.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).