Adverteren werkt!

bruisende zaken

Verhuizen met een glimlach

Verhuizen met een glimlach

01-10-2019

Is uw nieuwe huis nog niet opgeleverd wanneer u uw oude woning al verlaat, dit is voor VOZ Groep geen probleem. Met hetzelfde gemak verhuizen wij de inboedel die u tijdelijk niet nodig heeft naar één van onze inpandige units.

Of misschien moeten de vloeren nog (deels) gelegd worden en heeft u nog niet de ruimte om alles over te verhuizen. De vooraf aangegeven meubels en/of dozen worden keurig door onze mannen in afgesloten geconditioneerde ruimtes geplaatst totdat u ze weer bezorgd wilt hebben. Speciaal voor onze verhuisklanten hanteren wij een zeer vriendelijke prijs van € 6,50 per m2 per maand. In onze moderne loods in Oudenbosch, strategisch gelegen aan alle belangrijke toegangswegen, vinden uw eigendommen een goed onderdak.

De service van VOZ-Groep: van A tot Z

Niet alleen de grote klussen kunt u uit- besteden bij VOZ Groep, maar ook de kleine klusjes in en rond het huis kunnen wij voor u verzorgen zodat u zich snel lekker thuis voelt in uw nieuwe huis. Denk daarbij aan het op- hangen van lampen, schilderijen en andere wandaccessoires. Maar ook het (om)leggen van elektra, het aansluiten van apparatuur, het ophangen van gordijnen en de montage van uw nieuwe meubels. Laat u volledig ontzorgen door de jongens van VOZ Groep!

VOZ-Groep heeft veel ervaring met verhuizingen voor senioren. Met zorg en in alle rust helpen we u naar uw nieuwe woning. Dankzij de persoonlijke aandacht verloopt de verhuizing voor u zonder stress. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, of een offerte aanvragen? Neem dan contact op.
 

VOZverhuisgroep | Havendijk 10A Oudenbosch | 0165 - 201 068 | vozverhuisgroep.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).