Adverteren werkt!

bruisende zaken

Maxaro opent februari 2020 megastore in The Wall in Utrecht

Maxaro opent februari 2020 megastore in The Wall in Utrecht

01-10-2019

Roosendaal, 13 september 2019 - Na het enorme succes van de winkelformule in Roosendaal breidt Maxaro, specialist in badkamers, vloeren en keukens, uit met een megastore in The Wall in Utrecht. Het bedrijf speelt daarmee in op de sterk toenemende vraag van consumenten naar meer vestigingen in Nederland. De megastore in Utrecht opent medio februari volgend jaar.

“We krijgen steeds vaker de vraag vanuit consumenten waarom er niet meer vestigingen zijn. Dat is voor ons een belangrijk signaal dat er nog een geweldig groot publiek te bereiken is”, aldus de directie. “Dat signaal hebben we omgezet naar de realisatie van een nieuwe megastore in Utrecht.”

De perfecte locatie voor Maxaro’s groeiambities

Maxaro bestaat sinds 2004 en heeft een sterke succesformule gericht op eigen productontwikkeling. Daartoe werkt Maxaro samen met meer dan honderd verschillende fabrieken. Eigen productontwikkeling stelt Maxaro in staat om een zeer groot assortiment direct uit voorraad aan de consument aan te bieden. De kwaliteitsproducten hebben een verrassend scherpe prijs.

Doordat Maxaro eigen producten ontwikkelt, heeft het bedrijf alle kennis in huis om haar klanten van deskundig advies te voorzien. Maxaro werkt bovendien met een voor Nederland unieke eerstelijnsservice met voorraadsysteem. Dit en de eerdergenoemde focus op ontwikkeling, maken dat Maxaro met haar winkelformule een unieke marktpositie heeft.

Over Maxaro’s succesformule

Voor meer informatie: www.maxaro.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).