column

Anna's 5 tips voor het dragen van een damesoverhemd

Anna's 5 tips voor het dragen van een damesoverhemd

01-10-2019

Heb jij ook wel eens moeite met het kiezen van het perfecte damesoverhemd? Hopelijk maken deze 5 tips het makkelijker voor je.

Speciaal voor Bruist lezers: voer code bruist in bij jouw eerste order en ontvang 15% korting op jouw bestelling.

Kies de juiste pasvorm

De juiste pasvorm is meer dan de maat alleen. Zorg ervoor dat jij een overhemd kiest dat past bij jouw lichaamstype.

Meteen wakker

Ken jij de make-up truc dat een beetje blusher op je oogleden jou er meteen wakkerder laat uitzien? Een licht blusher-roze overhemd heeft een vergelijkbaar effect.

De kraag

Het type kraag beïnvloedt optisch jouw gezichtsvorm. Wist jij dat langere kraagpunten of een kelkkraag jouw gezicht versmallen? Een kraag met afgeronde kraagpunten daarentegen verwijdt het gezicht.

Streepje voor

Verticale strepen werken optisch verlengend terwijl horizontale juist verbreden. Maak daar gebruik van als jij een langer of juist breder silhouet wilt.

Minimalistische accenten

Een onberispelijke indruk maak je door subtiele details: De stofafwerking, designknopen, een kleuraccent of omslagmanchetten.

Bloezen.nl | 06 134 980 92 | www.bloezen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10186 Sweet Queen