column

Sta jij iedere dag voor een kast vol kleding  en weet je nog niet wat je aan moet trekken?

Sta jij iedere dag voor een kast vol kleding en weet je nog niet wat je aan moet trekken?

01-10-2019

Het najaar en winterseizoen gaat weer beginnen, een ideaal moment om je kledingkast eens goed onderhanden te nemen. Is alles wat in je kast hangt nog up to date? Past het nog en vooral, past het nog bij jouw persoonlijkheid? Samen bekijken we elk stuk uit je kast, doen we kledingstukken weg maar maken we ook nieuwe combinaties met je kleding. Aan het einde nemen we door wat er eventueel nog aan kledingstukken bij moet komen om je kast verder compleet te maken.

Het is moeilijk om bedragen te noemen omdat iedere afspraak en vraag anders is. Of het nu gaat om je kast door te nemen, een professionele kleuranalyse, of personal shoppen: het kan allemaal naar jouw wensen ingedeeld worden.

Wilt je meer weten of ben je nieuwsgierig wat ik nog meer doe? Kijk op mijn website en neem contact met mij op via mail of telefoon. Ik stel naar aanleiding van jouw wensen een offerte op.

06 14 42 02 77 | www.bylisan.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).