bruisende zaken

Volledig in de watten gelegd

Volledig in de watten gelegd

01-12-2019

Ken je salon Mooi M & M al? In deze nieuwe schoonheidssalon in Hoeven staan moeder en dochter Monique en Manon de Pijper elke dag klaar om jou met het grootste plezier te helpen met een heerlijk ontspannende behandeling.

Benieuwd naar de nieuwe salon? Kom eens gezellig langs!

Eerder al hadden ze samen een salon in Klundert. Kortgeleden verhuisden ze naar Hoeven en besloten om het een stuk grootser aan te pakken. Monique en Manon verwelkomen je graag in hun gloednieuwe salon.

Alles onder één dak

Mooi M & M is een allround schoonheidssalon. Je kunt er terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure, mooie wenkbrauwen en wimperverlenging. Naast het boeken van één enkele behandeling, kun je ook meerdere behandelingen combineren. Zo wordt je tijdens jouw bezoek aan de salon volledig in de watten gelegd.

Hecht moeder-dochter bedrijf

Uniek aan de salon is dat het een hecht moeder-dochter bedrijf is. Monique en Manon zijn beide opgeleid als allround schoonheidsspecialiste en pedicure. Zij hebben daarnaast elk hun eigen expertises. Doordat ze veel samenwerken, is het ook mogelijk om een duo-behandeling te boeken. Bijvoorbeeld samen met je beste vriendin, zus, moeder of dochter.

Rust & aandacht

Monique en Manon nemen uitgebreid de tijd voor je. De salon is ruim opgezet, biedt privacy en heeft een rustige sfeer. Je krijgt er uitgebreid de aandacht. Tijdens de behandeling beleef je een echt momentje voor jezelf.

Wil jij dit jaar stralend aan het kerstdiner verschijnen? Boek dan snel een behandeling bij Mooi M&M en laat je heerlijk in de watten leggen.

Mooi M & M | Eigenaren: Monique en Manon de Pijper Bovenstraat 94, Hoeven | 0165-630066 | info@mooi-mm.nl | www.mooi-mm.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur