Column

Vier samen je vriendschap!

Vier samen je vriendschap!

01-12-2019

In december vieren we Kerst en Oud & Nieuw vooral met onze familie. Maar eigenlijk is het toch net zo leuk om ook gezellig samen te zijn met je vriendinnen - of vrienden? Een vriendinnenshoot is bij uitstek de gelegenheid om jullie vriendschap te vieren. En daar heb je helemaal geen bijzondere reden voor nodig.

Maak een afspraak! info@limattivo.nl 06-23872870

Als professionele fotograaf maak ik van een fotoshoot echt een feestje. Ik neem de tijd en aandacht om de mooiste foto’s te maken van jullie samen en/of iedereen apart. Daarbij is alles mogelijk. Van portretfoto’s tot foto’s in verschillende (gekke) outfits. Maar net wat past bij jullie. Samen zorgen we dat een fotoshoot gewoon een uitje op zich is. De foto’s die jullie ontvangen laten niet alleen jullie vriendschap zien, maar zijn ook een mooi aandenken aan een onvergetelijk moment samen.

Zin om jullie vriendschap te vieren met professionele foto’s? Maak een afspraak via info@limattivo.nl of 06-23872870. Een fotoshoot kan zowel op locatie als bij mij in de studio. Visagie en kapster zijn los te boeken.

Lage Donk 29, Etten-Leur | 06-23872870 www.limattivo-fotografie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).