column

STOP! Zet de tijd stil

STOP! Zet de tijd stil

01-12-2019

Hoe kan het dat alles doorgaat? De dagen worden weken, de weken worden maanden en nu komen de donkere winterdagen er alweer aan. Het achterlaten van je geliefde in het vorige jaar. Een nieuw jaar waar je geliefde alleen nog in de harten van mensen, de herinneringen aanwezig zal zijn.

Probeer tijdens deze donkere dagen lief te zijn voor jezelf. Steek lichtjes aan, kruip onder een warm dekentje en maak lekkere hapjes. Het samen ophalen van mooie herinneringen, mooie, fijne, lieve, kleine… en doe wat goed voelt, pak je momenten op deze moeilijke dagen.

Deze column schrijf ik op de sterfdag van mijn lief en sta ik stil bij mijn leven. Mijn dromen najagen en ervoor gaan heeft opeens veel meer betekenis gekregen. Jouw herinnering en die van vele anderen probeer ik levend te houden. De mooie ontmoetingen en waardevolle tastbare herinneringen voor en met anderen dat is mijn drijfveer geworden en ik hoop nog vele mooie tastbare herinneringen met en voor anderen te mogen maken.

Liesbeth van Merrienboer | Sterrebos 21, Oud Gastel | 06 30 40 11 70 | ferlies@gmail.com | www.ferlies.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie